0213 139 110
0740 303 044
CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Univision

Infiintata in anul 2005 ca o companie de distributie, UNIVISION a devenit rapid unul din cei mai importanti furnizori de echipamente multimedia, dispozitive High Definition si accesorii din Romania.

Entuziasmul si disponibilitatea noastra, suportul pentru vanzari si serviciile post-vanzare au promovat UNIVISION ca un partener foarte flexibil si de incredere. Aceste avantaje unice ne-au ajutat sa ne extindem in 2009 - un an foarte dificil pentru industrie, astfel incat, un an mai tarziu, distribuim cu succes branduri premium precum A.C. Ryan, Adler, HDI Dune, Noontec sau Real-Cable in principalele lanturi de retail precum si in magazinele online in calitate de distribuitor oficial pentru Romania.

Cu experienta acumulata si raspunzand nevoilor si cererilor specifice pietei romanesti, la sfarsitul anului 2010 am creat propriul brand, "Univision", produsele noastre fiind dezvoltate si adaptate pentru consumatorul din Romania. In 2011 am dezvoltat gama de produse electronice cu produse ca televizoare LCD si LED sau playere MP3 si MP4 portabile. UNIVISION este prima companie din Romania care a lansat sub brandul propriu un Multimedia Player FullHD, produs care s-a bucurat de un succes enorm si a generat o explozie a categoriei. 

Anul 2012 a marcat lansarea pe piata a produselor electrocasnice dezvoltate sub brand-ul Univision. Am dezvoltat gamele de hote de bucatarie, aspiratoare, masini de tocat carne precum si gama de electrocasnice mici Adler by Univision: ingrijire personala, articole pentru menaj, pentru bucatarie, pentru curatenie sau articole sezoniere. In paralel gama de produse electronice s-a imbogatit cu produse dedicate "in car": sisteme de navigatie, camere auto DVR, multimedia playere auto.
La sfarsitul anului 2012 putem spune fara lipsa de modestie ca UNIVISION este compania cu cel mai complet portofoliu de produse electronice si electrocasnice dezvoltate sub brandul propriu, peste 100 de produse.

Continuam sa lucram si sa dezvoltam noi produse care sa va faca viata mai confortabila si relaxata si nu ne ferim sa spunem ca ne dorim ca in scurt timp, respectand dorintele si asteptarile clientilor, Univision sa devina cel mai important brand romanesc de echipamente electronice si electrocasnice din Romania.

Date companie:

S.C. UNIVISION S.R.L.

J40/10517/2005, RO17684051

ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Opera

RO85 INGB 0001 0082 1406 8910